Tuocan backup

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 11 måneder siden.
Forfatter
hamarn
Participant

Hei, jeg har nå forsøkt å følge veiledningen i 6/2020. Alt går greit å få lagt Tuocan på en minnepinne. Men når jeg skal ta backup feiler det. Se vedlagt dokument.

 

Hei,

det ser ut til at du ikke har nødvendige tillatelser på brukerkontoen din til å la installasjonsveiviseren gjøre endringer på PCen. Logg på en adminkonto, eller kjør installasjonen som administrator (høyreklikk og velg dette).


hamarn
Participant

    Hei igjen.

    Har forsøkt på nytt, formatert minnepinnen og lastet ned Toucan på nytt. Kjører så programmet (backup) i ht beskrivelsen i blad nr 06-2020. Kjører som administrator. Fortsatt problem, se her:

     

    OK, pass på at alle filer du forsøker å kopiere ikke er i bruk noe sted på PCen. Om filene/programmene er åpne i en prosess, enten i bakgrunnen eller av deg manuelt, vil ikke kopiering være mulig.

    En annen ting du kan sjekke er om filene som produserer feilmeldingene har «read only» (kun lesning) krysset av under filenes egenskaper (høyreklikk og velg egenskaper->generelt-fanen). Du kan også se hva slags tilgang du har til filene under sikkerhetsfanen fra samme meny.

    Forumet ‘PROGRAMVARE’ er stengt for nye emner og svar.