vlc bluray

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 6 måneder, 2 uker siden.
Forfatter
thor m
Spectator

Problemer med få VLC til å lese Bluray dvder. Jeg bruker følgende oppskriften:
Jeg går inn på https://vlc-bluray.whoknowsmy.name/ der velger jeg VLC og da åpnes denne siden https://www.videolan.org/vlc/ som jeg laster ned VLC fra. Jeg gå så tilbake til https://vlc-bluray.whoknowsmy.name/ for nedlastning av LIBAACS.dll som jeg lagrer ifølge instruks, men det er der det står «get the file» jeg ikke skjønner hvordan jeg skal forholde meg til. Denne inneholder Keydb.cfg og den kommer opp som tekstfil i EDGE nettleser. Jeg kan ikke lagre denne i en mappe. Hva gjør jeg med denne filen?
Thor

Hei,

.cfg-filer kan åpnes med de fleste tekstbehandlere, som er hvorfor den ser ut som en tekstfil. Men den er fremdeles .cfg!

Du kan lagre disse filene, men det kan hende PCen din ikke viser dem siden de som regel ikke er synlige for vanlige brukere. Dette er fordi de som oftest ikke skal endres på av andre enn utviklerne.

Med disse stegene kan du se skjulte filer (vær OBS på at det kan være flere filer som nå blir synlige, og at dette ikke er unormalt):

Åpne Filutforsker på oppgavelinjen.
Velg Vis > Alternativer > Endre mappe- og søkealternativer.
Velg Vis-fanen, og i Avanserte innstillingervelger du Vis skjulte filer, mapper og stasjoner og OK.

Gå til mappen du har prøvd å lagre keydb.cfg i og sjekk om den ligger der. Last ned på nytt om du fortsatt ikke ser den, og pass på at du lagrer den til riktig mappe.

Du må være abonnent for å skrive innlegg