Malwarebytes konflikt

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 6 måneder siden.
Forfatter
ollenbj
Spectator

Jeg har installert Malwarebytes, og hadde på forhånd kjøpt og innstallert TotalAV antivirusprgram (kr. 190,-).Nå er TotalAV satt i karantene som en trussel, og fungerer ikke lenger. Nå lurer jeg på om jeg bør beholde Malwarebytes, eller prøve å finne tilbake til TotalAV, men jeg vet ikke hva som er det beste beskyttelsesprogrammet. Er det mulig at noen vet hva som er den beste løsningen her?

 

Hei,

det er ikke anbefalt å ha flere antivurs installert, da dette vil føre til at de kniver om å utføre de samme oppgavene. Avinstallér det antiviruset du ikke ønsker, å pass på at det andre er aktivert.

Jeg kan ikke si hva som er objektivt best – begge programmene har fått forholdsvis varierende anmeldelser, så jeg anbefaler å velge det programmet du foretrekker. Eventuelt kan du alltids ta en titt på hva de to tilbyr, og ut i fra det velge det du syntes er mest relevant for ditt behov.

Forumet ‘SIKKERHET’ er stengt for nye emner og svar.