Malwarebytes og DriverMax

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 11 måneder siden.
Forfatter
[email protected]
Participant

Hei. Jeg har Malwarebytes Free 4.1.0 installert og kjører skanning med jevne mellomrom. Så har jeg hatt en kjøpt fullversjon av DriverMax installert på PCen i flere år, uten at Malwarebytes har reagert. Men i det siste så vil Malwarebytes sette 46 elementer av DriverMax i karantene. Dvs. den blir eleminert. Er det noen grunn til det? Bør jeg la Malwarebytes gjøre det?

Vennlig hilsen

Jan Robert

Hei,

jeg har ingen personlig erfaring med DriverMax, men mest sannsynlig er det bare en overreaksjon fra Malwarebytes. Det er dessverre vanskelig å si herfra hvorfor den plutselig reagerer på dette – men en gjetning er at en oppdatering i en av programmene har utløst det (ny virusdefinisjon fra MB eller en endring i DM sine funksjoner). Om du stoler på DriverMax, og ikke har installert noe mistenkelig på PCen siden Malwarebytes begynte å karantene elementene, så ville jeg personlig ikke gjort noe mer med det.

Forumet ‘SIKKERHET’ er stengt for nye emner og svar.