Oppdatering av Bitdefender

Løst
Dette emnet inneholder 6 svar, har 4 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år siden.
Forfatter
AtleS516872
Participant

Jeg ser at Bitdefender igjen er det antivirusprogrammet som anbefales her. Det har jeg hatt siden sist det var anbefalt. Men i det siste ser det ut til å ha dukket opp et problem. Støtt og stadig, gjerne flere ganger daglig, får jeg følgende melding fra Bitdefender:

«A system reboot is required for the update to be finalized.»

Dette oppfatter jeg som at min PC må startes på nytt, noe jeg har gjort gjentatte ganger. Men samme dag, ikke lenge etter, dukker meldingen opp igjen. Er det noe jeg kan eller bør gjøre med dette? Er det et reelt problem?

Hei,

det var merkelig. Kan være verdt å avinstallere det og laste ned på nytt, for å se om en ren installasjon kan fikse problemet. Skru gjerne på Windows Defender i mellomtiden, eller vær ekstra forsiktig inntil du har reinstallert.


user-329227
Spectator

    Hei,

    Kan Bitdefender free brukes på en gammel PC med Windows XP? Jeg forsøkte å installere det, men etter en prøveperiode fikk jeg beskjed om å logge inn for å «aktivere», men da jeg prøvde det var det kun mulig å velge mellom utgaver av programmet som var betalingsprogrammer og ikke gratis lenger.


    user-329227
    Spectator

      Hei,

      Kan «Bitdefender free» brukes på en gammel PC med Windows XP? Jeg forsøkte å installere det, men etter en prøveperiode fikk jeg beskjed om å logge inn for å «aktivere», men da jeg prøvde det var det kun mulig å velge mellom utgaver av programmet som var betalingsprogrammer og ikke gratis lenger.

      Hei,

      Bitdefender støtter ikke lenger windows XP, dessverre. Det begynner å bli få utviklere som tilbyr støtte for eldre operativsystemer.


      user-324135
      Participant

        Hei har en 10,1 Toshiba NB550D- 10G Med Windows 10,

        får ikke innstalert Bitdefender Free kan det være for at det er en 86 maskin ikke 64 ?

        Hei,

        hva slags feilmelding får du? Og antar du mener 32-bit?

        Forumet ‘SIKKERHET’ er stengt for nye emner og svar.