Problemer med Microsoftkontoen

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år siden.
Forfatter
user-376082
Spectator

Hei, pc’en min kommer opp med et varsel hver gang jeg starter opp. « Problemer med microsoftkontoen.

Vi må rette opp microsoftkontoen din (passordet ditt er sannsynligvis endret). Velg her for å rette opp under innstillinger for delte opplevelser».

Er dette lurt å gjøre, eller, i motsatt fall, hvordan får jeg fjernet varslet?

Pc’en fungerer helt greit, men det stemmer at jeg forandret passordet for lenge siden, tror det var august i fjor.

Hei,

skriv inn passordet på nytt og prøv dette:

gå til Innstillinger på PCen->System->Delte opplevelser /Shared experiences, og fra menyen skrur du av Del på tvers av enheter (share across devices) og Nærdeling/Nearby sharing.

Det kan hende du blir bedt om å oppgi passord én gang til etter dette, men deretter skal det forhåpentligvis være i orden.


asleskoglund
Participant

    i bladet nr 1/2020 er det en som spør » Del filer fra en minne-pinne på nettverket «.  Dette vil jeg også prøve.  Har 4-5 datamaskiner, nettbrett rundt om i huset, og kopier en fil hver gang jeg bruker annen pc.  Har gjort som dere sier på side 65 og satt inn USB minnepinne direkte i ruteren.  Åpnet programmet for ruteren og lagt til minnepinnen.  Dette fikk jeg til, men her stopper det opp.  Hvordan kan jeg filer til pinnen og åpne den fra annen pc ?   Kan dere lage en bruksanvisning for en som aldri har delt filer tidligere.  Har les på nettet men alt er gammelt forklart, – ikke med en minnepinne i ruteren.

    Mvh  Asle Skoglund

    Hei,

    ut fra det du beskriver, høres det ut som en skytjeneste som OneDrive eller DropBox ville passet behovet ditt bedre. Disse programmene synkroniserer automatisk mapper du angir med serveren, så du enkelt får tilgang til akkurat de samme (oppdaterte) filene fra alle enheter med OneDrive/DropBox installert.

    Forumet ‘SIKKERHET’ er stengt for nye emner og svar.