Sikkerhetspakken klarer ikke fjerne Adware.Elex.ShrtCln

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 6 måneder, 3 uker siden.
Forfatter
knutfsorheim
Spectator

Jeg installerte nylig på Windows 10 den anbefalte sikkerhetspakken med bl.a. Avast Free Antivirus og Malwarebytes. Skanning med Malwarebytes gir trusselvarsel på Adware.Elex.ShrtCln. (Se vedlagt logg.) Jeg har fulgt opp med å sette det i karantene, men straks jeg har hatt ny start på Google Chrome nettleser, er den samme trusselen tilbake. Jeg har prøvd å fjerne de varslede trusselfilene manuelt og fulgt opp med rensing av register med CCleaner og Ashampoo WinOptimizer, men med samme resultat. Hvordan kan jeg få renset og bli kvitt problemet?


kfsor

kfsor

Hei,

antar at du bruker Chrome? I så fall naviger deg til søkemotor (search engine) i Chrome på venstre side i instillingene og fjern alle som ikke er standard/default, altså skal bare google sin søkemotor stå igjen. Pass på at dette gjøres på alle enheter du har Chrome på, om ikke synkroniseringen ordner dette (dersom du er logget inn med en bruker).

Du må være abonnent for å skrive innlegg