Zapisane

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 1 måned siden.
Forfatter
haraldbjelk
Participant

Hei! Jeg har HP Pavillion  med Windows 10, versjon 1909 og oppdatert. Når jeg starter PC-en dukker det opp et tekstvindu nederst i høyre hjørne på skjermen med denne linjen øverst:

From: «Zapisane przez program Internet Explorer 11»  Google oversetter dette til «lagret av internet explorer 11». Lenger nede står det bl.a.: Produced By Microsoft MimeOLE.

Vinduet ligger alltid foran alt annet og er helt upåvirket av vanlige kommandoer. Jeg har avinstallert Internet Explorer med IObit uninstaller og fjernet alt som kom opp når jeg skrev Internett Explorer i søkefeltet på PC-en. Prøvde også PowerShell med kommandoen:  Disable-WindowsOptionalFeature -FeatureName Internet-Explorer-Optional-amd64 –Online. Etter dette var vinduet borte noen uker (kanskje tilfeldig).  Jeg bruker Opera og Edge nettlesere. Dette vinduet er veldig sjenerende og jeg vil være meget takknemlig for en løsning på dette.

Hei,

vil tro Windows har reinstallert Internet Explorer, siden problemet vedvarer.

La oss prøve å nullstille Internet Explorer og se om det hjelper (OBS! Dette fjerner all tidligere data i denne nettleseren, så ta backup av evt. bokmerker e.l.):

Gå til kontrollpanel, og velg Nettverk og internett. Velg så internett alternativer (options), og fra vinduet som dukker opp, gå til avansert. Nederst i vinduet er det en nullstill-knapp. Trykk denne, sjekk av boksen som dukker opp og bekreft.

Restart PCen og se om det funket.


haraldbjelk
Participant

    Hei, og takk for svar. Jeg er ikke ivrig PC-bruker og så det først nå. Dessuten har det plagsomme vinduet holdt seg borte helt til i går, men i dag er det borte igjen. Jeg har fulgt anvisningen og nederst i vinduet under avansert heter knappen «Gjenopprett avanserte innstillinger», jeg regner med at dette er nullstill-knappen og skal prøve den når vinduet dukker opp igjen. (Jeg har ikke vært inne og tuklet med avanserte innstillinger) Når jeg skriver internet explorer i søkefeltet på oppgavelinjen kommer Microsoft Edge som beste treff, så jeg regner ikke med at i.e. kan være reinstallert.

    Skjønner. Da er det en mulighet at systemet ditt har plukket opp noe malware et sted, og denne meldingen kan være et resultat av det. Det er dessverre vanskelig å si for meg uten å få undersøke PCen. Det er også mulig at dette er helt ufarlig og sitter igjen fra noe du har lasted ned. Men det kan være en idé å ta PCen til en kyndig person og vise dem, så kan de sikkert si mer om hva problemet er.

    Forumet ‘SIKKERHET’ er stengt for nye emner og svar.