Blå skjerm

Ikke løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 5 år, 1 måned siden.
Forfatter
jemisund
Participant

Hei. Jeg har en Acer Aspire 3985 stasjonær PC. I det siste har det med ujevne mellomrom skiftet til blå skjerm med et «surt» smilefjes. Melding om problemer med maskinvaren. Det blir lovet at det skal rettes og maskinen vil bli startet på nytt. Ser den teller til 100%, men den starter ikke på nytt, jeg må slå av manuelt på maskinen, vente litt og så starte på nytt. Hva er det som skjer egentlig, ifølge sikkerhetsprogrammene skal ikke maskinen være infisert av noe virus e.l.

hilsen ab.nr. 2410418472

Hei,

et slikt problem kan forårsakes av veldig mange forskjellige grunner. Det er mulig noen av systemfilene er blitt skadet, kanskje ved en uheldig omstart, oppdatering av systemet eller installasjon av programmer.

Du kan evt. prøve å åpne recovery manager i BIOS, ved å gjentatt trykke knappen for BIOS (typisk F10) når du starter opp maskinen. Derfra naviger menyen og forsøk å starte PCen i sikkerhetsmodus.

Ellers kan det være lurt å ta PCen til en reparatør, f.eks. Power eller Elkjøp som tilbyr PC-verksteder i noen av butikkene sine.

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.