Bruke CD/DVD stasjonen på en PC fra en annen PC?

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 2 måneder siden.
Forfatter
user-471035
Spectator

Hei!

Jeg har kjøpt med ny LapTop uten CD/DVD stasjon. Jeg skal legge inn software, som jeg har mottatt på en CD, på den nye LapTop-en. Jeg har antatt at jeg da må skaffe meg en ekstern CD/DVD stasjon.

Men, så kom jeg på at jeg kanskje kan fjernkontrollere CD/DVD-stasjonen på den gamle LapTop-en fra den nye slik at den gamle vil fungere som ekstern CD/DVD-stasjon.

Jeg har funnet ut gjennom Komputer for alle at Windows 10 har en funksjon som heter Eksternt skrivebord for Hurtighjelp på andre PC-er: https://komputer.no/pc-utstyr/operativsystem/windows-10/eksternt-skrivebord-i-windows-10-lar-deg-styre-andre-pc-er
Kan jeg gjøre bruk av denne funksjonen for å knytte de to LapTop-ene sammen og løse problemet mitt?

Hilsen, Bjørn Ove

 

Hei,

det enkleste er nok å søke opp programvaren på nettet og laste ned derfra. Om du har en lisens/produktnøkkel du må bruke, så følger denne sikkert med CDen eller coveret.

Når det er sagt, så er det fullt mulig å fjernstyre andre PCer fra den du sitter på, men da må programmet du nevner være installert på den andre PCen, og ikke den nye laptopen – så helt optimalt er det ikke. Da må og den andre PCen alltid være skrudd på og logget inn for at du skal kunne fjernstyre den.

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.