En del valg ved å høyreklikk på startknappen er ute av funksjon

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 8 måneder siden.
Forfatter
[email protected]
Participant

Hei. Etter oppdatering til Windows 2004, er  noen funksjoner deaktivert (virker ikke). Ved å høyreklikke på startknappen, så kommer en meny opp med ulike snarveier til f. eks Filutforsker, Oppgavebehandling, Windows powershell, Enhetsbehandling o.s.v. Når jeg venstreklikker på disse, så skjer det ingenting. Er det noe som må aktiveres noen plass?

Mvh

Jan Robert Wick

Hei,

dette skal være standard. Hos meg funker alle alternativene. Har du restartet PCen siden?


[email protected]
Participant

    Hei. Ja, mange ganger.

    Jeg har dessverre ikke noen løsning på dette, og det finnes fint lite om det på nettet gitt problemets relativt begrensede omfang. Windows-innstillingene for oppgavelinjen har ingenting om dette, utenom et alternativ for å bruke Powershell i stedet for command prompt når du trykker på dette valget. Du kan alltids prøve å endre denne innstillingen – det er mulig det er en glitch fra Windows.

    Ellers er det mulig at snarveiene til disse alternativene ikke lenger eksisterer, eller at noen av programmene ikke er installert riktig. Eller noe helt annet. Dessverre vanskelig å si. Du kan prøve å gå tilbake til en tidligere versjon, om dette har funket tidligere. Men det er ingen garanti for at det løser problemet.

    Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.