Får ikke laget "ny mappe" i Win 10

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 11 måneder siden.
Forfatter
langbein123
Participant

Dersom jeg f.eks. er inne i mappen «mine dokumenter» og ønsker å opprette en ny mappe klikker jeg høyre. Jeg får da opp en meny, men det mangler den nederste delen slik som jeg er vant til.

Vedlegger et bilde som viser hva jeg mener. Det venstre, minste bildet, viser hva jeg får opp. Den nedre delen av menyen er borte. Det er jo der valgmuligheten «Ny» er. Bildet til høyre er jo det normale.

Jeg har også forsøkt andre muligheter, tastatursnarvei, «ny mappe» ikonet som ligger øverst på siden. Men uten resultat.

 

 

Attachments:

Hei,

det kan være flere årsaker til dette problemet.

1. Sjekk at du har skriverettigheter på disken. Høyreklikk disken (som regel C:) og så Egenskaper. Under «Sikkerhet» – fanen trykk på brukeren du er logget inn med og sjekk at du har tillatelser til å skrive og modifisere. Trykk OK. Sjekk om du kan opprette mapper nå.

2. Sjekk at antiviruset ditt ikke har lagt noen restriksjoner på mappen. Hvis den tidligere har oppdaget farlige filer der, kan den ha lagt en blokkering på tilgangen. Restart PCen om du gjør endringer.

3. Hvis ikke dette funker, forsøk å opprette mappen et annet sted og så klipp den ut og lim inn. Hva skjer nå?

mvh Dag

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.