Får ikke logget inn på onedrive

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 5 år, 3 måneder siden.
Forfatter
haraldfj
Spectator

Jeg har problemer med å få logget meg inn på min OneDrive konto på min PC.  Etter at jeg har lagt inn mitt bruker id og valgt personlig, får jeg opp følgende melding:

«Vi kan ikke logge deg på

Nettleseren din blokkerer informasjonskapsler for øyeblikket. Du må tillate informasjonskapsler for å kunne bruke denne tjenesten.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret på datamaskinen, som forteller oss når du er logget på. Hvis du vil finne ut hvordan du tillater informasjonskapsler, ser du den elektroniske hjelpen i nettleseren.»

Jeg bruker Edge og Google som nettleser og har prøvd å aktivere informasjonskapsler på begge nettleserne, men fortsatt så kommer jeg ikke inn.  Har dere noen gode råd hvor jeg skal se i innstillingen for å finne stedet som blokkerer innloggingen til OneDrive?

Med vennlig hilsen

Harald Johansen

Hei,

har du da aktivert informasjonskapsler («cookies») i instillingene på Chrome? Under Innstillinger->Innhold->Informasjonskapsler/Cookies. Og så aktivere den øverste bryteren.

Alternativt, hvis du har gjort dette, trykket du «nei» eller «ikke tillat» da du første gang besøkte Cloud nettsiden? Alle nettsider spør deg første gang du går inn om du aksepterer dem, nemlig.

Meld gjerne tilbake hvis dette ikke fikset det.

mvh Dag

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.