Hardisk

Løst
Dette emnet inneholder 4 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 2 måneder siden.
Forfatter
nokia1
Participant

Hei

Trenger hjelp med å løse hardisk problemet mitt. Jeg har en media pce fra 2015 kjøpt hos Komplett. Opprinelig windows 8.1 men nå windows 10. Windows 10 innstalerte jeg når det var gratis å opptatere til den. Har hatt dette problemet noen år men nå mye være.Hardisk  WD desktopp 2TB. Den blir borte fra pcen, finner den ikke. Noen ganger går det å restarte pcen og noen ganger ikke. Går en stund så er den plutselig tilbake en kort periode før den blir borte igjen. Inneholdet som er musikk er der og blir ikke borte fra hardisken. Hardisken er lett å komme til bare å åpne fornten og så trykke på en knapp så kommer den ut. En hurtig kobling. Har også prøvd å reinstalere hardisken på nytt uten at det hjelper. Feilen kommer igjen etter en stund. Hva kan gjøres? Enten er det hardisken eller opperativsystemet. Har hatt dette siden pcen var ny. Vært inne på rep men di fant ikke noe. Så har den vært bra lenge før det kom tilbake.

Hei,

jeg kan ikke si noe med sikkerhet, men det virker sannsynlig at det enten er noe galt med selve harddisken, kablingen til PCen fra denne, eller eventuelt PCens hovedkort. Om du har mulighet, kan du jo kontrollere tilkoblingen selv og sjekke at den er ordentlig festet. Om du har andre harddisker, kan du også teste om du får samme problem med disse. I så fall indikerer det at det er en feil med den originale harddisken du nevner.


nokia1
Participant

    Hei

     

    Takk for svaret. Har levert den til en kamerat som skal se på dette. Gir tilbake mld på status når jeg vet dette. Alt annet fungerer på pcen.


    nokia1
    Participant

      Hei

       

      Da har jeg fått igjen pcen. Den fungerer bra nå. Ble gjort noe opptateringer og gjort om litt på innstillinger. Har 2 stk stasjoner til hardisken så byttet stasjon. Det tenkte ikke jeg på, så kan være at det er noe feil på den stasjonen som hardisken satt på.

      Godt å høre!

      Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.