Installere Windows Home på ny maskin

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 2 måneder siden.
Forfatter
user-368651
Spectator

Hei. Min gamle PC gikk på Vista, så da kjøpte jeg Windows Home med USB og passord som ble installert. Maskinen gikk så året etter i stykker og er ikke lenger i bruk.  Kan jeg bruke samme passord / produktnøkkel  på en ny maskin slik at jeg slipper å kjøpe ny Windows Home? Det står på boksen at «Microsoft-konto og aktivering kreves. Enkeltlisens, 32- og 64 biters på USB 3.0 er inkludert.»

 

Mvh Roar Olsen

 

 

Hei,

det skal la seg gjøre! Så vidt jeg vet, planlegger Microsoft å knytte lisensen/produktnøklene til hver brukers Microsoft-konto. Så det er verdt å sjekke om den nye maskinen ber om ny nøkkel etter at du har logget inn med Microsoft-kontoen din (dette skjer når du setter opp PCen første gang).

Om ikke, så har Windows laget en egen guide for de som trenger å overføre en produktnøkkel (pass på at du er på den norske versjonen av nettsiden, så er artikkelen på norsk):

https://support.microsoft.com/nb-no/help/20530/windows-10-reactivating-after-hardware-change

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.