Kople ut one drive og PC låser seg

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 7 måneder siden.
Forfatter
user-523720
Spectator

Når jeg importerer video setter den i gang med kopi til one drive. Hvordan kopler jeg ut den(får og beskjed om at one drive er full.

Spørsmål 2: Når jeg driver å kopierer bilder og video fra for ex en minnepenn til HDD låser maskinen seg. Den blir stående å surre rundt og sier avslutter. Dette tar lang til så jeg trykke og holder avknappen. Når jeg slår på maskinen på ny er oppgavelinjen kommet vertikalt på venstre side. Retter denne til horisontalt neders som jeg er vant til, men neste gang det skjer opplever jeg det samme

What do you want to do ?

New mail

Hei,

du kan konfigurere OneDrive slik du ønsker ved å høyreklikke ikonet på oppgavelinjen og velge innstillinger. Derfra kan du skru av, eller endre hva som skal synkroniseres.

Spm. 2: Dette har jeg aldri sett liknende til, veldig merkelig. Jeg har dessverre ingen idé om hva som kan være problemet, foreløpig. Skjer dette når du bruker andre minnepinner også?

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.