Lagring av utklipp i jpeg på skrivebordet.

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 6 måneder siden.
Forfatter
langbein123
Participant

Hei

Jeg er engasjert i en forening hvor jeg rett som det er sender ut mail vedlagt noen utklipp i jpeg. Når jeg tar disse utklippene lagrer jeg dem på midlertidig på skrivebordet for å gjøre det enkelt.

Det som er litt rart er at når jeg skal legge utklippene ved  mailen før den sendes så finner jeg bare det første klippet på det ordinære skrivebordet. Skal jeg finne de øvrige må jeg gå inn på skrivebordet i utforskeren for å finne de øvrige.

Dette er jo ikke noe stort problem, klippene jeg har tatt er jo lagret, men hvorfor lagres bare det første klippet på det «ordinære» skrivebordet ? Hvorfor må jeg gå inn på skrivebordet i utforskeren for å finne de øvrige klippene dersom jeg har tatt flere enn et klipp

mvh

Hei,

de lagres nok, men kan hende du må høyreklikke mappen (skrivebord fra veiviseren som dukker opp) og trykke «refresh» eller «oppdater» for at de nyeste filene skal bli synlige.

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.