Laptop-stopp

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 5 år, 3 måneder siden.
Forfatter
AtleS516872
Participant

Plutselig virker ikke min Asus ZenBook. Jeg starter den som vanlig, men kommer ikke videre enn til skrivebordet. Programmene starter ikke når jeg dobbeltklikker på ikonene, og Windows-tasten virker ikke, verken på skjermen eller tastaturet. Hva kan feilen være, og hva gjør jeg nå?

Hei,

problemet kan ha oppstått av mange forskjellige grunner, som f.eks. ødelagte systemfiler, nedlastede programmer som skaper konflikter, virus, eller noe helt annet. Det er dessverre umulig for meg å si herfra, så jeg ville anbefalt å ta med PCen til en ekspert/reparatør og se hva de sier.

Hvis du har gjort noen endringer på PC nylig, kan det dog være lurt å endre disse tilbake og se om PCen virker som normalt. F.eks. avinstallere et nytt program, skifte innstillinger tilbake til det de var før problemet oppsto osv.

Håper du finner ut av det,

mvh Dag


AtleS516872
Participant

    Heisan, med ett ordnet det seg! Jeg bestemte meg for å prøve å starte om igjen enda en gang, og denne gangen holdt jeg av/på-knappen lenge inne. Det ser ut til at det hele virker nå. Uansett, takk for svaret – det oppmuntret meg til å prøve litt mer.

     

    Så bra! Det hender at slike konflikter er forbipasserende og forsvinner ved en ordentlig omstart.

     

    mvh Dag

    Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.