Mediasenter

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 5 år, 4 måneder siden.
Forfatter
sassytcb428536
Participant

Hei! Lurte på om det finnes noen mediasenter programvare som kan håndtere bilder, musikk og videoer

samt kobling til tlf med en app

Har prøvd å søke litt her på fordel sonen men finner ingen program med mediasenter.

 

mvh. Gunnar

Hei, Gunnar!

Mediasenter-konseptet har vært litt på vei ut fra offisiell programvare de siste årene, så hvis du er på en PC med en senere Windows-versjon enn 8.1, vil det ikke følge med et Mediasenter.

Det er dog noen muligheter:

1. VLC Media Player: Et veldig populært, allsidig og fleksibelt program som kan spille av omtrent alle typer mediafiler innen musikk og film. Kan lastes ned her: https://www.videolan.org/vlc/

2. Media Monkey: Dette likner mer på et mediasenter, som kan hjelpe deg holde oversikt over og behandle både film og musikk. Dette programmet krever at man setter seg litt inn i hvordan det funker. Du kan laste ned og se en oversikt over fordelene med Media Monkey her: https://www.mediamonkey.com/download/

Vedr. dette med app, råder jeg deg til å ta en titt i din telefons Appstore. Avhengig av hvilken telefon du har, vil det være ulike muligheter tilgjengelige. Jeg ville anbefalt en app som kan laste ned/få tilgang til filer fra din PC, så du deretter kan spille dem av fra telefonen. Eventuelt kan man alltids laste opp filene til sin email eller dropbox, og så bare logge seg inn der fra telefonen.

Mvh Dag

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.