SegurazoClient

Løst
Dette emnet inneholder 7 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 2 måneder siden.
Forfatter
arnegru
Spectator

Jeg har i lengre tid hatt problemer med å logge på pc-en min. Jeg har  faktisk gått til det skritt å kjøpe ny hdd ,clont den gamle ,koblet fra alle hdd som stod i pc-en (stasjonær pc) og forsøkt å starte på nytt. Likevel har jeg samme problem. Etter 3 omstarter starter windows egen omstartsprogram og etter litt om og men skanner den hdd og i dette tilfellet fann den ut følgende «SegurazoClient.exe – systemfeil : det kan ikke opprettes en ny grenside for stokken»

Hva betyr dette? er det feil på hovedkortet eller er det noe jeg kan gjøre selv??

Hei,

jeg kan ikke umiddelbart si nøyaktig hva som er problemet her. Det kan virke som om Windows ikke får opprettet nødvendige partisjoner eller konfigurasjoner for den nye harddisken. Du får altså ikke logget inn i det hele tatt? Segurazo er så vidt jeg vet et antivirus, så jeg stusser litt over at dette eventuelt hindrer pålogging. Du kan gjerne gi meg litt flere detaljer om du ønsker, men antakelig er det mer effektivt å få noen til å se på PCen i person, så vil de nok kunne fikse/finne problemet raskt.


arnegru
Spectator

    Takker for tilbakemeldingen: Som sagt har jeg hatt problemer med å starte pc-en over lengre tid. Jeg trodde først det var noe galt med hdd og skiftet den, men er nå kommet i tvil. Forsøkte med 3 forskjellige backupprogrammer å ta backup av c: men de feila en etter en.(forsøkte Eaus up todo, ashampoo pro 11 og HDmanager suit 15) Nå kommer jeg forbi oppstarten etter å ha forsøkt 5-6 gg. når jeg fårst har kommt inn i windows er det noenlunde stabilt. Kommer kanskje inn første gg men da er det noe ustabilt og hiver meg ut uten forvarsel.


    arnegru
    Spectator

      Tror jeg har funnet problemet.

      Jeg fjernet alle «løse»kort og støvsugde viftene godt. Fannt mye dritt og en overoppheting av skjermkortet eller hovedkortet har nok vore årsaken.

      Så bra!


      asleskoglund
      Participant

        Segurazo – påstår selv at dem er et antivirusprogram. – Danskene sier noe annet, – et selskap har uttalt seg kvast MOT Segurazo.  Jeg selv hadde problem på en splitter ny pc, – se tidlige omtale av meg her på spør-oss-spalten.

        Segurazo er noe svineri .

        Asle Skoglund


        asleskoglund
        Participant

          Hei, – har installert e-post programmet eM Client på en stasjonær pc og på min bærbare pc.  Når jeg bytter mellom stasjoner / laptop  kommer det opp –  Har ikke lisens, og kan ikke finne noen mailer.  Er det bare lov å bruke eM Client på en pc ?

          Asle Skoglund

          Hei,

          eM Client er kun ment for bruk til én PC per lisens om gangen, som betyr at du må skrive inn lisensen på nytt hver gang du bytter PC. Det er dog mulig å kjøpe en ekstra lisens, om man ønsker det.

          Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.