Treg PC

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av  user-531207 2 år, 5 måneder siden.
Forfatter
bjørnar2698
Spectator

Har overtatt en HP Pavilion Beats Audio 15″ og kan absolutt styre min begeistring.

Skriveplaten, dvs Musepad i midten hvor man beveger pila er treg som sirup. Dessuten er den plata ikke «delt» slik at det er noe vrient å skille høyre og venstreklikk.

Er det mulig å bytte denne plata (altså ikke selve PC,n) til en annen type plate som er raskere/smidigere å bruke ?. Om det er mulig så er det vel også et spørsmål om det lønner seg.  Hvem kan jeg kontakte for slikt ?

 

Hei,

det er fullt mulig å justere hastigheten/sensitiviteten på musepaden. Gå til innstillinger, enheter, mus og herfra kan du endre hastigheten. Til høyre kan du også trykke for å få flere innstillinger i et nytt vindu, om du så skulle ønske (Flere innstillinger e.l.).


user-531207
Spectator

    Hei

    Etter oppdattering via Microsoft har jeg ikke syring av trådløs mus lenger. Jeg finner ikke ut hvor jeg kan endre anslag i winduer, popup innlogginger etc. som kommer på skjermen. Hvor kan jeg få kontroll over dette hen i Windows.

    Jeg klikker og klikker uten at det reageres. Batteri er nytt og egen plugg som er for musen er satt inn i USB port.

    Steinar


    user-531207
    Spectator

      Denne løsningen har jeg lest mange ganger. Vinduer åpner seg ikke ved å bruke musen, ser for meg ut som at pc ruter seg selv til Facebook eller google. Noen ganger kommer dette til syne nederst til venstre i f.eks Firefox.

      Bruker å gå inn på f. eks Riksarkivet. Der får jeg tilslutt fRAM DEN siden jeg skal ha. Her kommer et nytt vindu opp. D begynner problemene i dette vinduet kan jeg ikke feste markøren der jeg vil da det ikke lar seg gjøre å feste markøren der jeg klikker.

      Jeg forsøker de utroligste måter å komme inn på der jeg skal klikke videre.

      Det må ligget noe i Windows som roter dette til. Jeg kan ikke bruke mus til å få markert tekst for kopi el. da markøren ikke fester seg der jeg klikker for så å dra /skrolle for å få med tekst som skal flyttes eller kopieres.

      Noen som kan gi meg noe slik at jeg igjen kan bruke pc på normal måte?

      Noen feilsatte knapper i Oppsett, firefox, innstillinger. Når har jeg ikke peiling på hva jeg skal lete etter?

      Pc/laptop er 1 år gammelt og legge inn windows igjen da ødelegger jeg bare de tingene jeg må bruke. Er det noen som kan skrive eller la meg snakke mens jeg sitter på pc’n hadde det vært en kjempe mulighet for hjelp.

      [email protected]

      Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.