USB minnepinne vises ikke lenger i filutforsker

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 uke, 5 dager siden.
Forfatter
user-368651
Spectator

Hei. På min Lenovo Think Pad med w10 versjon 1909 vises ikke lenger Kingston Data Traveller 3.0 usb minnepenn i filutforsker. Den vises på alle andre maskiner. Jeg tror det skjedde noe etter at jeg gjorde noe med Auslogics eller hva det nå enn var. Dog er det lyd når jeg setter den inn og den registreres i enhetsbehandling. Prøver der å innstallere nye driver men får svar at den fungerer utmerket. Skal jeg avinstallere den for så å installere på ny eller hva?

 

Mvh Roar Olsen

[email protected]

 

 

Hei,

det er dessverre vanskelig å si. Om den fortsatt dukker opp på andre enheter, så tyder det jo på at det er noe galt med Lenovo-en, som du sier. Hva gjorde du med Auslogics?


user-368651
Spectator

    Hei tilbake.  Auslogics var vel å rydde og renske. jeg mener å huske at den defragmenterte slik man vel ikke skal gjøre med ssd enheter. Men nå satte jeg minnepinnen inn og åpnet enhetsbehandling. Avinnstallerte men da sto den bare og spinte uten fremdrift. SÅ avsluttet jeg dette med oppgavebehandler. Ved restart av laptop ble minnepinnen registrert igjen i filutforsker. Så nå er problemet løst. Uten at jeg egentlig vet hva som er gjort eller som var feil. >Men salik er det jo nooen ganger. Så da avslutter jeg her og takker for respons.

    Godt å høre. Ja, det hender at slike problemer kan fikses med en omstart. Det var antakelig PCens USB-driver e.l. som hadde gått seg vill.

    Du må være abonnent for å skrive innlegg