Windows surrer med passord og pinkode

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 11 måneder siden.
Forfatter
haraldbjelk
Participant

Jeg har en 2 år gammel HP pavilion med Windows 10, og på denne har jeg alltid brukt pinkode ved innlogging. Der er en konto for administrator og en konto for annen bruker. Jeg bruker mest kontoen for annen bruker, og hvis jeg aktiverer noe som krever administratorrettigheter kom det tidligere opp et vindu hvor jeg skulle skrive pinkoden. Men etter at 1809 kom inn blir jeg bedt om passord i dette vinduet. Jeg trykker nå likevel inn pinkoden, og etter to forsøk gir den seg som regel og ber om pinkoden. Men noen ganger gir den seg ikke, og fortsetter å insistere på passord. Ved innlogging som administrator  ber den bare om pinkoden slik den alltid har gjort. Hvorfor skjønner ikke «hele» Windows at jeg bruker pinkode? Og hvordan skal jeg få den til å be om pinkode slik som før?

Hei,

tenker det kanskje er enklest å logge inn på administratorkontoen med PIN-koden og deretter sette et passord for denne brukeren. Passordet kan for eksempel være identisk til koden du har brukt. Slik kan du bare fortsette å bruke den når du trenger administratorrettigheter!

mvh Dag

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.