avinstalasjon av Avast Free Antivirus

Løst
Dette emnet inneholder 5 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 måned, 2 uker siden.
Forfatter
ovejk78542
Participant

Prøver å laste inn Bitdefender, men får stadig beskjed om at Avast hindrer installering. Har prøvd Revo Uinstaller men den finner ikke Avast, har også gått på kontrollpanelet og avinstallering der, men finner ikke Avast på listen der heller. Men programmet ligger på listen når jeg går på startmenyen og i oversikten under pilen på høyre side. Ingen steder går det å avinstallere. Bitdefender ber om å fjerne Avast men den vil ikke la seg fjerne. Takknemlig for å få hjelp til dette.

Hei,

det er som regel ikke lurt å ha samtlige antivirus på PCen. Avast skal ligge under kontrollpanel->Avinstaller programmer. Om du fortsatt ikke finner det, kan du finne mappen programmet ligger i og manuelt starte avinstallasjonsveiviseren derfra.


user-361124
Spectator

  Jeg forsøker også å installere Bitdefender Antivirus Free, men blir stoppet av at Avast Update Helper fortsatt finnes på maskinen. Jeg finner ikke dette programmet noe sted, og får følgelig ikke fjernet det. Håper dere kan hjelpe, for får jeg ikke innstalert Bitdefender så har jeg jo ikke noe antivirus program på maskinen.

  v h Terje

  Hei,

  fra samme liste som du avinstallerte Avast, se etter Avast Driver Updater. Altså under kontrollpanel->Avinstaller programmer.


  user-361124
  Spectator

   Problemet er at jeg finner ingen Avast programmer i lista over programmer som kan avinstalleres.

   Du kan finne Avast på harddisken, under programfiler. Se om du kan bruke avinstallasjonsveiviseren direkte derfra, eller eventuelt slette hele installasjonen manuelt.

   Du må være abonnent for å skrive innlegg