Får ikke lastet ned fra fordelssonen

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 måneder, 3 uker siden.
Forfatter
langbein123
Participant

På min ca 1 år gamle laptop har jeg plutselig fått problemer med å laste ned programmer fra fordelssonen, m.a.o. jeg får ikke lastet ned noe i det hele tatt. Dette har gått bra før. Jeg er selvfølgelig innlogget etter alle kunstens regler.

På min noe eldre stasjonære Windows 7 maskin går det helt fint

Noen som har peiling.

Hei,

hva skjer når du prøver?

Det kan være et problem med informasjonskapsler/cookies i nettleseren, så kan være lurt å nullstille dem. Merk at dette fjerner visse data fra nettleseren, og du må logge inn igjen på alle nettsider du skal bruke.


langbein123
Participant

  Problemet oppdaget jeg når jeg ville laste ned Folder Painter fra siste nr (17/2019) Når jeg klikker «Godta og last ned» så skjer det ikke noe annet enn at bildet rykker et steg tilbake. Noe nedlasting starter ikke.

  Et Google søk ledet meg til en nettside hvor jeg fant programmet Folder Painter. Fra denne siden gikk nedlastingen uten problemer og programmet fungerer slik som beskrevet.

  Det virker som om det bare er gjennom Fordelssonen i komputer.no at jeg ikke får lastet ned noe.

  Dette er tydeligvis noe som har dukket opp nå. Jeg har jo lastet ned div. programmer fra Fordelssonen tidligere uten problemer.

  Det funker fra min ende, forhåpentligvis var det en midlertidig feil. Om problemet vedvarer for deg, prøv gjerne det jeg nevnte i forrige kommentar.

  Du må være abonnent for å skrive innlegg