Nedlasting fra fordelssonen

Ikke løst
Dette emnet inneholder 12 svar, har 8 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer for alle Support Komputer for alle Support 7 måneder siden.
Forfatter
[email protected]
Participant

Jeg får opp følgende bilde når jeg prøver å laste ned «ta eierskap» fra fordelssonen etter å ha trykket last ned.  Kan dere hjelpe meg?

Mvh Geir

Skjermbilde

Det kan jeg dessverre ikke. Jeg får ikke den i det hele tatt, når jeg klikker på fila, jeg får nedlastingen. Det gjelder alle de nettleserne jeg har prøvd. Også Edge, som det ser ut som om du bruker. Kanskje du kan prøve en annen nettleser, for eksempel Chrome eller Firefox?


[email protected]
Participant

  Hei, forsøker å lase ned Awesome Duplicate Photofinder men når jeg trykker på godta og last ned, skjer det

  ingen ting, Ligger det noen sperre i brannmuren? Event. andre ting?

  mvh,

  Haakon

   

  Det kan være, for det skal fungere. Jeg ville prøvd å slå av brannmuren midlertidig, hvis du har en tredjeparts brannmur. Ellers er det alltid verd et forsøk, som nevnt over, å laste ned med en annen nettleser.


  brullebu
  Participant

   Hei. Forsøker å få lastet ned IObit Adv. Syst.Care PRO som dere tilbyr i nr 18/2017. Når jeg søker via innhold i bladet får jeg feil, og søker jeg i emnefeltet, får jeg svar at filen ikke finnes??? Hva er galt?

   Mvh

   Torbjørn


   sv1.nilsen
   Participant

    Får ikke lastet ned  hverken ProduKey 64 bit eller ProduKey 32 bit??

    Svein


    user-325315
    Participant

     Prøver å laste ned Photo Duplicate Finder etter at har logget meg inn på Fordelssonen, men ingenting skjer.

     Det skal vel ikke være så «krøkkete»!

     Jan Ove

     Det har vært litt problemer på sonen et par dager, men kan dere prøve å laste ned nå? Jeg får iallfall filene rett ned.


     user-325060
     Participant

      Jeg får heller ikke lastet ned Awesome Duplicate Photo Finder 8. januar 2018. Kommer et forbudsskilt når jeg berører nedlastingsstedene. Er innlogget.

      Det skal fungere nå. 🙂


      user-331989
      Participant

       Hei

       Eg har eit spørsmål, lasta ned frå fordelsonen malwarebytes anti malware. Men det står at må fjerne hake ved «start gratis trialav Malwarebytes’ Anti-malware Pro». Når eg trykker last ned, og føl instruksjonen, får eg ingen plass med nokon hake, så kjem rett på trial versjon, og må kjøpe lisens sjølv står det. Eg er abonnement på komputer for alle, og har vore det i mange år. Forventar at når det står det er fullversjon, så skal eg sleppe betale for det. Så de får gi meg ein produktnøkkel eller noko då.

       Jeg skal høre med vår programansvarlige.

       Og det svaret kom fort. Det har vært noen endringer i installasjonsprogrammet: «Programmet fungerer sånn at du får adgang til noen ekstrafunksjoner de første 14 dagene. Etterpå går programmet over i en glimrende basis-versjon med mulighet for å søke etter skadevare.» Så beskyttelsen er egentlig like god, forskjellen er bare at du må trykke på knappen selv en gang iblant for å søke etter skadevaren, istedenfor at det skjer automatisk og kontinuerlig.

       Du må være abonnent for å skrive innlegg