Netcam kamera

Ikke løst
Dette emnet inneholder 4 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av  user-387783 1 dag, 15 timer siden.
Forfatter
user-372131
Spectator

Hei, jeg har brukt utallige timer/dager på dette som jeg fikk som velkomstgave i komputerforalle, ingenting av de forslagene her virker. Har prøvd flere apper, eneste som skjer er at kameraet forblir offline. For noe møkk. Noen som kan hjelpe? Man mailer supporten men dem svarer jo ikke. Er dette en scam eller?

Hei,

jeg har tatt kontakt med redaksjonen og melder tilbake her så fort jeg hører noe!

Hei igjen,

har snakket med samtlige i redaksjonen og det virker som det dessverre har vært en del problemer med disse kameraene. De ønsker at du tar ny kontakt med kundeservice, så vil de nok sende deg et nytt produkt. Jeg sa videre at du ikke hadde fått svar tidligere.

Om det ikke skulle løse seg derfra, så kommer jeg til å motta en kopi av kameraet ila kort tid, så da kan jeg teste det ut selv og melde tilbake.

Ha en god helg,

mvh Dag


user-372131
Spectator

  Jeg har tatt kontakt med de og de visste ikke , trodde det var feil med kameraet og fikk nytt tilsendt men det var samme dritten. Det burde ikke  vært lov og selge/lokke med ett slikt produkt som ikke fungerer. Jeg har også prøvd og skrive til supporten men de svarer jo ikke. Er dette ett svindelprodukt , ser det er ganske litt sånn logomessig av andre dyrere kameraer?


  user-387783
  Spectator

   Hei! Jeg må bare signere denne tråden. Jeg har nøyaktig samme problem. Har fått tilsendt kamera nummer to, og det virker heller ikke. Veldig spesielt at Komputer for alle velger å sende ut et så dårlig produkt som velkomstgave, når hele bladets misjon er testing og verifisering av ulike programmer og utstyr.

   Hva nå?

   Du må være abonnent for å skrive innlegg