Legge ved bilder fra bildemappen, i e-post

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 11 måneder, 2 uker siden.
Forfatter
user-330092
Spectator

For et par uker siden har det hendt noe med pc-en, som gjør at jeg ikke lenger får lagt ved bilder fra bildemappen i utforsker, når jeg høyreklikker på dem og vil legge dem i en e-post. Det kommer opp at det må opprettes en tilknytting i Standardapper i Kontrollpanelet. Noe som blir gjort uten noe resultat. Jeg bruker Windows OS 10, og e-postprogrammet er Mozilla Thunderbird.  Jeg har forsøkt med Systemgjenoppretting, men da gikk det helt galt slik, at jeg måtte bruke angreknappen for å komme helskinnet ut av det igjen. Jeg håper det er noen som har et godt svar å komme med, og takker på forhånd.

Willy

 

Hei,

når du skriver en ny epost, kan du fra eposttjeneren legge ved filer, så slipper du involvere utforskeren noe mer enn nødvendig. Trykk «Legg ved» eller tilsvarende knapp (gjerne en knapp øverst når du skriver en ny epost), finn riktig mappe, og markér så mange filer du ønsker fra vinduet som dukker opp. Pass på at de lastes opp før du sender mailen. Prøv gjerne med deg selv som mottaker om du ønsker å teste det ut.

mvh Dag

Du må være abonnent for å skrive innlegg