Skjerm

Løst
Dette emnet inneholder 4 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år siden.
Forfatter
nokia1
Participant

Hei

Sliter med at skjermen ikke går lukker seg etter en viss tid. Blir ikke mørk etter en viss tid når jeg ikke bruker den. Står på hele tiden. Har ikke hatt denne feilen før. Har satt innstillinger på at den skal lukket seg etter 15 min både dvale modus,hvile modus og strøm sparer. Noe den den ikke gjør.Windows 10. Stasjonær pc. Ingen opptatering heller.

Hei,

husker at du har nevnt liknende problemer tidligere, i andre innlegg, men da om at skjermen blir mørk når den ikke skal det. Bruker du fremdeles samme PC?

Kontroller at innstillingene er som du sier, i første omgang, og pass på å trykke «lagre».

Sjekk også strømplanen din (power plan) under «Strøm og dvale» e.l. og trykk «endre planinstillinger» fra denne menyen. Deretter velger du «endre avanserte strøminnstillinger» e.l., multimedia-innstillinger, og sørg for at PC har lov til å gå i dvale under alle alternativene her.


nokia1
Participant

    Hei.

     

    Takk for svaret. Stemmer at jeg har spurt om tilsvarende før men nå er det motsatt. Ja samme pc som sist. Skiftet HDMI kabel siden sist og det ser ut som det hjalp har ikke hatt den feilen som jeg hadde sist etter kabel bytte. Nå i det siste så har jeg motsatt. Får prøve med div innstillinger og se hom det hjelper.


    nokia1
    Participant

      Hei nå har jeg prøvd rådene dere kom med en liten stund nå og det hjalp ikke. Skjermen er på hele tiden når jeg har pcen er på. Det vill si at den ikke går i svart.

      Hei,

      da vet jeg dessverre ikke. Det er vanskelig å si noe mer uten å få sjekke PCen og evt. skjermer selv. Du kan høre med produsent/selger eller ta med produktene til en ekspert og se hva de finner ut.

      Forumet ‘TILBEHØR’ er stengt for nye emner og svar.