Skriver ikke ut på printeren

Løst
Dette emnet inneholder 2 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 år, 6 måneder siden.
Forfatter
user-336407
Spectator

Hei,

Jeg har opplevd to ganger at dokumenter ikke blir skrevet ut på valgt printer. Først, hos en venn, som bruker Windows mail og hvor mailer ikke blir skrevet ut på en ny Canon-printer. Når vi overførte mailene til gmailkontoen fikk vi skrevet ut mailene på Canon-printeren. Det så ut som om dokumentet var så vidt innom utskriftskøen før det, ganske umiddelbart, forsvant fra køen. Dokumenter fra word eller Ashampoos TextMaker gikk fint ut på Canonprinteren.

Det andre tilfellet. Jeg installerte ny HP-printer og opplevde nesten det samme. Pdf-dokumenter ble ikke skrevet ut på den nye printeren. Derimot ble de skrevet ut på en gammel Canon-printer jeg har. Jeg forsøkte å printe mailer fra Office-Outlook og Word og Excel på den nye HP-printeren og det fungerte fint.

På begge PCer kjøres det oppdatert versjon av Windows 10. I det første tilfelle ble printeren installert med kabelforbindelse til PCen, mens den andre (HP-printeren) ble installert via nettverket.

Finnes det et godt forslag til rettelse eller er det bare å installere på nytt?

 

 

 


user-336407
Spectator

    Det andre problemet ble løst bare ved å starte maskinen på nytt, selvsagt!

    Hei,

    du har altså allerede sjekket innstillingene i printervinduet som dukker opp? Der skal du kunne velge mellom printerne som er tilgjengelige på PCen. Ellers tyder det på at det kanskje er noe galt med printingen fra den ene emailklienten, eller eventuelt nettleseren. Disse utskriftene ble altså gjort fra samme PC?

    Du må være abonnent for å skrive innlegg