Spotify

Løst
Dette emnet inneholder 6 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av  nokia1 1 måned siden.
Forfatter
nokia1
Participant

Hei

Har problemer med spotify på den stasjonere pcen. Får ikke spilt av sanger som jeg har lagret i spillelisten min. Får søkt opp artister men får ikke spilt det av, Har reinstalert spotify uten at det hjelper. Feilen som kommer opp: Spotify kan ikke spille av dette nå. Forsøk å hente sanger jeg har på pcen og før over. Slik har det vært i noen mnd. spotify på tlf fungerer helt fint i bilen. Får ikke prøvd dette på pcen da jeg ikke har tråløst hjemme. Får lagret nye sanger men ikke spilt det av på pcen. Suporten hos spotify er dårlig da di ikke kontaktes. Er bare en masse hjelpe svar som ikke hjelper meg noe. Hva er feilen her og hva kan gjøres?
<div></div>

Hei,

gjelder dette alle artister og sanger du søker opp på PCen?

Er en vanlig feil at visse sanger ikke kan spilles av, ettersom rettighetene på mindre populære sanger av og til kan begrense tilgjengeligheten. Men dette gjelder naturligvis ikke alle. Skjer dette hovedsakelig på sanger som Spotify har, eller sanger som du selv har overført?


nokia1
Participant

  Hei

   

  Ja det gjelder alle artister. Dette problemet har jeg ikke når jeg bruker tlf på samme måte og spiller av i bilen via bluetooth.Dette problemet hadde jeg ikke for noen mnd siden. Det er sanger Spotify har.
  <div></div>

  Det var merkelig. Anbefaler å ta kontakt med Spotify support, de vet sikkert nøyaktig hva du bør gjøre, og kan hjelpe deg mer effektivt enn jeg kan herfra.


  nokia1
  Participant

    
   <div id=»mailtovindupopupModalMail» style=»z-index: 1;»>
   <div id=»mailtovindumodalToMailContent»>
   <div id=»mailtovindutoClose»></div>
   <div id=»mailtovindutoModalMail»>Problemet er at de ikke har noe support. Jeg har ikke funnet noe. Bare en masse ferdig svar som ikke løser mitt problem. Viss du har noe så send meg gjerne det.</div>
   </div>
   </div>
   <div></div>

   Bruk denne, og naviger deg frem til du det er mulig å trykke «I still need help». Deretter får du muligheten til å starte en chat med support:

   https://support.spotify.com/us/contact-spotify-support/


   nokia1
   Participant

    Er i dialog med Spotify men det går litt tregt hos dem. Har fått noe tips men problemet er ikke løst. Takk for hjelpen .
    <div></div>

    Du må være abonnent for å skrive innlegg