(Adobe) Pdf leser til windows 10

Løst
Dette emnet inneholder 2 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av  user-355044 5 år, 1 måned siden.
Forfatter
user-355044
Spectator

Hei.

Har dere en Pdf-leser som dere anbefaler og som kan lastes ned gratis som abonnent – der det også går an å redigere dokumentene, justere side-rekkefølge etc?

Når jeg prøver å skrive ut til pdf via windows blir rekkefølgen av sidene feil, selv om filenavnene er nummerert. Jeg trenger uansett ofte å justere selve dokumentet etter at det er konvertert.

 

Mvh Runar

Hei,

bruker du Word til å konverte til PDF? Det skal gå helt feilfritt. Å konvertere fra PDF til Word derimot, det er ikke like enkelt, dessverre.

Har du Acrobat Reader? Hvis ikke anbefaler jeg å ta en titt, og se om det ikke dekker behovene dine. Det kan lastes ned her: https://get.adobe.com/no/reader/


user-355044
Spectator

    Takk for svar! Ja. Noen ganger bruker jeg word. Hvis jeg vil lage Pdf fra scannede bilder vil jeg gjerne ha kontroll over rekkefølgen av sidene og ønsker å korrigere dokumentet direkte fra f.eks printerfunksjonen. Kanskje best å gå veien om word for å redigere og sette sammen scannede dokumenter uansett.  Jeg ser at Adobe reader har redigering som en av tilleggsfunksjonene. Og det ser dessverre dyrt ut. Men Adobe er uansett en brukbar dokumentleser.

    Forumet ‘PROGRAMVARE’ er stengt for nye emner og svar.