Convertering av filer

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 5 år, 1 måned siden.
Forfatter
laila helene
Spectator

Hei Komputer for alle

Både jeg og sønnen min er veldig fornøyd med det bladet som kommer i postkassen, det har vært mange løsninger igjennom tiden jeg har abonnert på dette bladet. Men nå har jeg kommet til et lite problem. For mange år siden brukte jeg firmaet EKSTRAFILM til å fremkalle våre bilder, samtidig fikk vi med sendt en diskett med filene på. Men nå har jeg problem å ta fram disse filene. Disse filene har et filnavn som dette eksemplet, 34727_05.SFW. Jeg lurer derfor er det noen program som konverter fra SFW til JPG eller JPEG som Dere kan anbefale oss å bruke. På forhånd tusen takk.

Med vennlig hilsen

Laila Helene

Hei,

det finnes mange mulige konverteringstjenester å velge blant. Du kan prøve å laste opp bildefilen(e) på denne konverteringssiden: https://convertio.co/sfw-jpg/

Velg «From Computer» og finn filen(e). Merk at det er et maksimum på 100MB per opplastning. Kjør konverteringen når du har valgt filen, og trykk «Download» når den er ferdig. Pass på at filen(e) du laster ned er JPG før du åpner dem.

Håper dette hjelper,

mvh Dag

Forumet ‘PROGRAMVARE’ er stengt for nye emner og svar.