WPS- Office

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 2 måneder siden.
Forfatter
user-376831
Spectator

Etter anbefaling fra Komputer for alle har jeg innstallert og brukt en del WPS Office, men ønsker å bruke Word primært. Når  nedlastede dokumenter åpnes, havner de ofte i WPS, og jeg har problemer med å får valt Word-lagring, særlig ved Excel-programmer. Hvordan an jeg slette WPS Excel uten å miste dokumenter som er lagret der? Og hvordan konvertere filer fra WPS til Word ?

Hei,

om har både WPS og Word installert på PCen: høyreklikk et dokument og velg «Åpne med..» og fra denne menyen velger du «Velg et annet program» og deretter blar du deg helt ned i den listen som kommer opp og velger «Flere programmer» og til slutt «Velg et annet program fra PCen».

Om du vil avinstallere WPS, kan du gjøre dette fra kontrollpanelet, i program-menyen. Finn WPS fra lista og avinstaller. Dette fjerner ingen WPS-filer, men vær OBS på at avinstalleringen kanskje tilbyr å fjerne visse filer, i såfall må du passe på å huke av for dette.

Du trenger ikke konvertere filene, da både Word og WPS kan bruke samme format.

Forumet ‘PROGRAMVARE’ er stengt for nye emner og svar.