Bare i chrome. Hacket?

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 9 måneder, 3 uker siden.
Forfatter
bbenno
Participant

Når jeg har logget inn i nettbanken kommer det opp en liten firkant om jeg vil skifte passord. Banken sier at maskinen er hacket. Jeg har prøvd alle program som skal fjerne spionprogram og antiviurs bl.a. SuperAntiSpyware og Avast, men «blekken» kommer fremdeles opp. I MS Edge kommer den ikke opp. Finnes det et program som kan fjerne dette? Jeg vil anbefale på det sterkeste ikke prøve å skifte passord ved å klikke på på denne «blekken» hvis andre har opplevd det samme.

 

Hei,

det er vanskelig å si nøyaktig hva du bør gjøre når jeg ikke får undersøkt problemet selv. Men hvis problemet kun er i Chrome, kan det hende det har blitt installert en utvidelse i nettleseren som du ikke har bedt om. Ta gjerne en titt, og se om du finner noe du ikke kjenner igjen (Flere verktøy -> Utvidelser fra menyen). Du kan så forsøke å reinstallere Chrome, og passe på at avinstallasjonen fjerner alt av data som Chrome benytter på PCen, og til slutt sjekke hvilke utvidelser (extensions) du har når Chrome er reinstallert igjen.

Om du er logget inn med bruker i Chrome og har på synkroniserte innstillinger, må du passe på at eventuelle uønskede utvidelser slettes og at dette synkroniseres til serveren.

Jeg ville også kontaktet banken en andre gang, for å forsikre meg om at denne firkanten som dukker opp faktisk ikke er noe de er kjent med. Men siden de har sagt det motsatte, så er det viktig at du ikke bruker denne, som du sier.

Du må være abonnent for å skrive innlegg