Blir hacket og sabotert hele tiden, trenger hjelp

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 2 år, 6 måneder siden.
Forfatter
user-591392
Spectator

Hei, jeg har den siste tiden blitt utsatt for uttalige hacking, tror desverre en «venn» står bak alt. men han sier han ikke har gjort noe, å jeg finner aldri noen for for bevis, jeg skjønner ikke hvem og hvordan andre kan «leke» med meg sånn.

det hender problemer i telefonen å pcen så og si hver gang han drar herifra, har jeg avslått pcen å er forberedt så går det som regel fint, det første som skjedde var at internettet begynte å så vidt gå fremover, han skulle hjelpe meg å sette opp ny internettboks uten hell. jeg var uten internett i 1 uke å fant ut at DNS og IP 4/6 var tuklet med, så det fremstod slik at nettleia ikke var betalt.  etter hvert kom internett tilbake, og da oppstod det problemer når han «oj» koblet til Onyx 6 stuido bluetooth høytaler, så føler problemet nå ligger at hver gang han fikler eller bytter noe musikk vedr bluetooth så oppstår noen problemer, en kompis fikk også problemer med likens høytaler sa han. han testet headsettet mitt og det tok meg 10-20 minutter før jeg klarte å koble meg på det å finne enheten igjen.

Nå det siste var at han tilfeldigvis kom da jeg tilbakestilte windows, og jeg så han holdt på å loade noe på telefonen sin, denne tilbakestillingen tok unormalt lang tid, så jeg lurer på om han klarer å kopiere enhetene via en slags powerbank med noe ekkstra på, jeg googlet denne powerbanken han alltid har med seg, å det var noe sikkerhets greier på denne, uten jeg forstod så mye av det. kan han rett og slett kopiere enhetene mine rett foran nesa på meg? han har hatt veldig mye tilgang til blant annet pcen min tidligere for å hjelpe med diverse programmer så han vet nok det meste om de.

jeg er lei av å drive å tilbakestille windows og telefonen å nye passord annen hver dag, jeg sitter å klør meg i hodet å prøver alt slags men virker ut som han kommer seg innpå hver gang på en måte. denne powerbanken blir ofte lagt i jakken hans oppå min bærbar. jeg bruker ekstern skjerm, vet ikke hvor enkelt ting er? jeg trenger iallefal tips til hvordan jeg kan forhindre dette her. har hatt sikkerhetspakken å alt dere anbefaler, men vet ikke vist feks telefonen har et svakt ledd at han kommer inn via der, eller motsatt.

har også prøvd dyre virusprogrammer osv, så det nytter heller ikke. har dere noe supertrix/tips / instillinger eller noe som kan sette en stopp for dette? eller noen form for spionprogram/keylogger hvor jeg kan dokumentere å faktiskt bevise hva som skjer? folk begynner jo snart ikke å tro meg lenger. jeg er ganske frustrert å bekymret, da jeg ikke vet hva info/hva han kan få med seg hva jeg driver på med på enhetene mine. veldig ubehagelig, jeg finner ingenting selv. håper dere kan hjelpe meg, beklager langt spørsmål. håper dere har noe genialt. takk 🙂

Hei,

Det er dessverre veldig vanskelig å si noe konkret om situasjonen uten å vite nøyaktig hva som har skjedd og blitt gjort. Men om du mistenker din bekjente for dette, så vil første steg være å ikke lenger gi han tilgang til dine personlige eiendeler inkl. internett.

Det høres ikke ut for meg som om han nødvendigvis har tuklet med noe, da disse feilene kan skje «av seg selv». Men jeg vet heller ikke hva som har skjedd ellers. Jeg har aldri hørt om en powerbank med slike egenskaper, men finnes jo minnepinner eller eksterne harddisker som kan oppfylle den beskrivelsen. Men igjen, så er det vanskelig å si fra min side.

Forumet ‘SIKKERHET’ er stengt for nye emner og svar.