BoostSpeed9

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 11 måneder, 1 uke siden.
Forfatter
Øystein
Spectator

Hei, har nettopp lastet ned BoostSpeed9 og kjører rutinemessig VirusTotal på installasjonsfila…Liker ikke at hele 10 programmer gir negativt utslag – på alt fra malware til PUP! Riktignok er det bare 2 kjente scannere blant disse, Malwarebytes og NodEset32 og disse rapporterer PUP.
Hvordan vurderer dere dette? Er det bare å lukke øynene å la det stå til :-).

mvh
Øystein

Hei,

hvilke filer er det som gir utslag? Noen programmer kan feilaktig gi utslag på virusscan, så man må også vurdere utgiverens kredibilitet. Det er også viktig å holde seg unna falske nettsider som utgir seg for å være autentisk. Uansett, om du er i tvil: ta backup og vurder å unngå installasjon av slike programmer.

PUP er, som du kanskje vet, ikke nødvendigvis skadelig, men kan være uønsket programvare som følger med installasjon av noe annet. Disse kan som oftes velges bort i installasjonsveiviseren.

mvh Dag


Øystein
Spectator

  Det er selve installasjonsfila nettopp nedlastet fra fordelsonen. Her er linken til VirusTotal resultat: https://www.virustotal.com/gui/file/ccbc84144bd8a03c55fc2c1d0b78ac7491da510850e1a8f3ce00ea01760bb7c8/detection

  mvh
  Øystein

  Det skal være i orden, som nevnt på siden i Fordelssonen: https://fordelssonen.komputer.no/programmer/optimaliseringsprogrammer/auslogics-boost-speed

  Her nevnes det at noen antivirus kan tro filen inneholder virus.

  mvh Dag

  Du må være abonnent for å skrive innlegg