Opprettelse av nye mapper

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 år, 2 måneder siden.
Forfatter
arhern89548
Participant

Problem med å få opprettet mapper.
Fra i høst får jeg ikke opprettet nye mapper. Har vært utsatt for skalt «trusselmail». Har ikke merket noen andre forskjeller på maskinen bortsett fra at når jeg klikker på egenskaper så er det merket for skrivebeskyttet. Det får jeg ikke fjernet selv om jeg prøver ved å benytte endringer, når det er gjennomkjørt dukker skrivebeskyttet opp igjen. Det går imidlertid greit å åpne en fil å endre innholdet for så å lagre den igjen. Kan den være haket? Eller er det noe med oppsett?

Hei,

Med mindre du har trykket på en lenke eller lastet ned et vedlegg fra «trusselmailen», så bør ikke maskinen være påvirket.

Hvis det er opptrettelse av mapper du ønsker, forsøk å høyreklikke der du vil ha mappen (Skriverbordet, Dokumenter e.l.) og trykk «Ny», så «Mappe». Så skriver du ønsket navn på mappen. Funker dette?

At en mappe er skrivebeskyttet betyr at noen (eller noe), med administratorrettigheter på PCen, har satt mappen(e) til å bare kunne bli sett gjennom. Dette kan endres ved å gå inn på mappens egenskaper, så sikkerhetsfanen, og derfra endre tillatelser for brukerne på PCen. Merk at du antagelig må være innlogget som administrator på PCen for å endre dette.

Håper dette hjalp! Det er bare å spørre om det er noe som er uklart.

mvh Dag

 

Du må være abonnent for å skrive innlegg