Problemer med installasjon av sikkerhetspakken

Løst
Dette emnet inneholder 8 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 12 måneder siden.
Forfatter
user-325295
Spectator

Starter opp en helt ny HP maskin.Innstallerer først Panda,det går greit. Innstallerer Malwarebytes,

Det blir slettet automatisk – grunnet at det inneholder et virus.

Prøver med Arconis Ransomware – Det blir også slettet automatisk fordi det inneholder et virus.

Jeg vet jo at dette ikke stemmer. Hva er problemet og hva er løsningen ?

 

 

 

Hei,

det hender at antivirus kan være overbeskyttende. Du kan prøve å legge til unntak i Panda for Malwarebytes og Ransomware, så den ikke rører filene. Eller så kan du se om du kan endre instillingene på annet vis, så nedlastede filer håndteres annerledes. Alternativt kan du laste ned et annet antivirus (f.eks. AVG Free, som jeg selv har installert Malwarebytes ved siden av), installere det, og så skru av Panda.

mvh Dag


user-334729
Spectator

  Jeg får ikke innstallert Kaspersky software updater på en av mine PC-er. Har de andre sikkerhetsprogrammene fra fordelssonen.

  Hei,

  kan du utdype problemet litt? Hva skjer nå du installerer? Får du noen feilmeldinger?


  user-334729
  Spectator

   Etter å ha akseptert lisensvilkår kommer det opp et bilde hvor det står installerer og antatt tid 4 min., men intet skjer

   Det går fint å installere fra min side, så da er nok ikke problemet i programmet. Hvor lenge ventet du på installasjonen (jeg merket også at den sto litt på 4 minutter)? Hvilket operativsystem bruker du?


   user-334729
   Spectator

    Bruker windows 10 og den har stått på i mer en 30 min. uten noen respons. Har installert programmet på en ny PC  uten problem. Tenker å installere sikkerhetspakken på den også.


    user-334729
    Spectator

     Jeg fikk installert det etter å ha avinstallert det jeg hadde  av sikkerhetsprogram. Installerte sikkerhetsprogrammene igjen og da virker også kasperski suftware opdater. Så da er problemet løst.

     Godt å høre,

     mvh Dag

     Du må være abonnent for å skrive innlegg