Sikkerhetskopi på lokal ekstern disk når en bruker One Drive

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 2 år, 10 måneder siden.
Forfatter
arneheggheim
Spectator

Jeg er fornøyd med One Drive , siden jeg kan hente ned filer fra andre enheter, og to ganger hatt harddisksvikt der One Drive har reddet gjenoppretting!

Lurer likevel på om  jeg kan ,og i så fall hvordan, kople til et sikkerhetsprogram som lagrer automatisk en kopi  på ekstern harddisk i tillegg til One Drive? Må jeg velge mellom disse, eller finnes det en måte å bruke begge.

Særlig bilder i RAW  tar mye plass på reise-PCen, slik at jeg har lagret dem på One Drive. Men deler av Særlandsbanen har ikke dekning, og på reiser i Afrika mangler jeg også ofte nett, samt at jeg synes det er trygt med en lokal sikkerhetskopi dersom samfunnet får brudd i nettet

Hei,

jeg vet ikke om du allerede har prøvd dette, men OneDrive tilbyr funksjonalitet for å lagre hva enn du ønsker lokalt på PCen. Høyreklikk på filen eller mappa og velg «Always keep on this device». Da vil alltid PCen ha en kopi på harddisken, uavhengig av internett. Når du igjen kommer på nett, vil det synkroniseres.

Eller så kan du sjekke ut Toucan i Fordelssonen: https://fordelssonen.komputer.no/programmer/sikkerhetskopiering/toucan

Forumet ‘SIKKERHET’ er stengt for nye emner og svar.