Flytte Onedriv, bilder og dokumenter til D-disken

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 1 måned siden.
Forfatter
[email protected]
Spectator

Hei PC-en lagrer alt under C og det blir fort fult, men D har mye ledig plass. Hvordan får jeg flyttet Onedriv, bilder og dokumter dit?

Hei,

når du installerer nye programmer, kan du be installasjonsveiviserne installere på ønsket disk.

For å flytte eksisterende filer, kan du enkelt klippe ut og lime inn. Om det gjelder programmer, så er det nok enklest å avinstallere de fra C: og reinstallere på D:. Dette innebærer at du kanskje må ta backup av eventuelle programfiler som du ikke vil miste (som personlige innstillinger), men ofte vil avinstalleringen tilby å ikke slette disse filene. OneDrive vil fremdeles ha filene dine på serveren sin, gitt at du ikke ønsker å slette dem.

Dokumenter og bilder m.m. ligger på C: under Users/»BRUKERNAVN»/, som er standardlokasjon på alle Windows-PCer for disse mappene. Så jeg ville rådet mot å flytte på denne i utgangspunktet. Du kan alltids opprette en ny mappe på D: som heter «Bilder» og lagre så mye du møtte ønske der.


user-332662
Spectator

    Hei!

    Hvordan overfører jeg bildemapper fra min stasjonære pc med VISTA eller

    Nettbrett  IPAD tti bilde programmet iWindows 10 på min nye Acer bærbare PC.

    Enhetene er sammenkoblet via USB-kabel men komuniserer ikke.

    Mvh.

    Helge S. Johansen     [email protected]

    Hei,

    du kan bruke skytjenester som iCloud eller OneDrive fra Vistaen eller iPad og så bare hente de derfra på den nye PCen. Om du ikke har disse installert, kan du sende deg selv en mail fra iPad/Vista og legge ved bildefilene som vedlegg. Deretter åpner du denne på den nye Pcen.

    Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.