Hvilke deler av disken er kryptert med bit-locker i Windows 10 Home?

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 2 år, 10 måneder siden.
Forfatter
user-585187
Spectator

Takk for et interessant blad. Da jeg ble pensjonert fra IT-jobben min trengte jeg alternativ  faglig påfyll. Nå har jeg følgende situasjon.

Til min store overraskelse oppdaget jeg at status for bit-locker var «active», til tross for at Microsofts informasjon om Home edition sier at den IKKE har bit-locker. I forumet her vises det til at «noen» filer i Home-edition er kryptert. For å unngå fremtidige utfordringer har jeg da valgt å deaktivere bit-locker på PCen, noe som tok ett kvarters tid. Hvilke deler av disken var kryptert i Home-edition?

mvh
Lars Petlund

Hei,

Takk for ros!

Fra det jeg ser, skal ikke BitLocker være aktivert på Home-versjonen, nei. Jeg vet dessverre ikke hvilke deler av disken som evt. er krypterte – er jo fullt mulig at ingen deler er det. Dette bør imidlertid Microsoft support vite noe om, med mindre du selv på et tidligere tidspunkt kan ha aktivert BitLocker.

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.