Hvordan kan jeg laste ned appen ?

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 3 måneder siden.
Forfatter
bjørnar2698
Spectator

Jeg er i den merkelige situasjon at jeg ikke vil skaffe meg en Iphone/Smartphone, men jeg føler at jeg må. Årsaken er at jeg har skaffet meg en ny router, og for å «styre» denne dvs endre passord mm MÅ man laste ned en app til en telefon. Lar seg ikke laste ned til PC desverre.  Jeg trives godt med den tlf jeg har (ikke smartphone) og kommer fortsatt til å bruke denne til vanlig. Tanken er å skaffe meg en brukt Iphone/Smartphone bare til dette formålet.

Routeren heter AMPLIFI og jeg må altså laste ned en app for denne.

1. Trenger jeg en spartphone eller en Iphone ?

2. Hvordan går jeg frem for å laste ned Amplifi som App ?

 

Hei,

da kan det være billigere å skaffe en ny ruter i stedet. Netgear rutere er eksempelvis veldig gode, og koster mindre enn en brukt smarttelefon, vil jeg anta.

Vedr. hva slags telefon du trenger, så trenger du enten en Android eller iPhone fra det jeg kan se. Men dobbeltsjekk dette gjerne i bruksanvisningen for din spesfikke ruter. Appen ligger da enten i Google play-store på Android eller App store på iPhone, og kan enkelt søkes opp og lastes ned.

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.