Kapasiteten på PC minker stadig – hva kan jeg slette ?

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år siden.
Forfatter
bjørnar2698
Spectator

Har en HP med Windows 10. Status nå er at den viser 33,3 GB ledig plass av 118 GB. Forsåvidt greit nok, men dette tallet krymper hele tiden og da må jeg vel være forberedt på å møte veggen en gang. Jeg sletter i papirkurven jevnlig og fjerner også unødvendige program, så det kan ikke være det.

* I C:/ Windows – assembly – 1,2 GB. Er denne viktig. Kan den slettes eller må den beholdes ?

* I C:/ Windows – Brave software – 595 MB. Kan denne slettes eller må den beholdes ?

* Når det gjelder oppdateringer som jo skjer fortløpende: Når det er innstallert en ny oppdatering, betyr det at de gamle kan slettes (og er inkludert i den nye) ?. Hvordan sletter jeg dem ?

Håper en kyndig person kan svare meg

 

Hei,

Jeg vet ikke hva som ligger i «assembly»-mappen, men Brave Software («Brave») er en nettleser. Så da er det opp til deg om du ikke lenger vil ha den.

Nye oppdateringer bygger på de som allerede er installerte. Når maskinen oppdaterer seg, så rydder den opp i det som kan ryddes opp – resten trengs av systemet.

Det er vanlig at Windows og programmer man har tar litt ekstra plass over tid, etter oppdateringer. I tillegg så laster man alltid ned mer enn man tror, lager dokumenter, bilder og andre filer, osv.

Med en relativt liten harddisk (118 GB eksl. Windows-installasjon), så er det helt normalt at du kommer til å ha noe lite lagringsplass.

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.