Lage iso fil

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 2 år, 11 måneder siden.
Forfatter
arnegru
Spectator

jeg har fått det til en gang men kan ikke huske hvordan jeg gikk fram. Iriterende. Jeg har en stor  AVCHD fil ,av barna, på mange G. bit som jeg vil «brenne» til en iso fil og spille av på AVC .(som er en gratis avspiller) Problemet mitt er at alle tips går ut på å lage ISO filer fra CD eller en DVD. Jeg lager avbildninger i Nero 2019 platinum suit som lager en såkalt avbildning kalt AVC fil. Når jeg lagrer denne til HDD, får jeg en avchd fil som jeg brenner til ISO eller UDF fil. Det er bare det at filen ikke kan vises på AVC spilleren min. Når jeg sammenligner filen med den jeg allerede har er den ca 10 G bit for liten. Er det noen som kan hjelpe meg videre? Det hadde jeg satt stor pris på. Jeg bruker ImgBurn til å lage ISO filen med, siden det er det eneste (jeg kjenner til) programmet som kan lage en ISO fil fra HDD.

 

Hei,

jeg er dessverre heller ingen ekspert på dette området, og har ingen erfaring med AVCHD-formatet. Anbefaler deg å ta kontakt med en ekspert om dette, f.eks. Videoverkstedet. De kan sikkert hjelpe eller peke deg i riktig retning!

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.