Logg på eget nett.

Løst
Dette emnet inneholder 8 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 9 måneder, 1 uke siden.
Forfatter
ragwis
Participant

Min ruter har to adresser. På min ene PC kan jeg velge hvilken adresse jeg vil logge på, men ikke med min andre PC? Der må jeg velge «gjest»…og på denne PC’n kan jeg ikke laste ned oppdateringer, F.eks. W10 1909.

Hei,

tipper ruteren sender ut et 2,4GHz nettverk og et som er 5GHz. Sistnevnte er generelt raskere, men kan ikke brukes av alle enheter. Dette avhenger av enhetens nettverksadapter – eldre PCer og mobile enheter kan ofte ikke benytte 5G-nettverk.

Koble den andre PCen til med kabel inn i ruteren, eller undersøk muligheten for å oppgradere adapteren om mulig. Ellers må du nok nøye deg med 2,4GHz-nettverket på denne.

Du kan høyreklikke nettverket nederst til høyre på oppgavelinjen, og velge «Åpne nettverksinnstillinger» (e.l.) og derfra velge «Se nettverkegenskaper». Her bør du kunne se om nettverket er 2,4 eller 5 GHZ.


ragwis
Participant

  Denne PC’n (HP) er logget på gjestenettet som  er 2,4 GHz, men vil ikke laste ned W10 oppdatering. Har nå versjon 1809 på denne, på min ASUS   som kan logge på både 2,4 og 5,0 GHz  har jeg 1909. HP’n er kanskje oppdatert via et annet nett?

  Internettet skal ikke ha noe å si for hvorvidt PCen kan oppdatere eller ikke, i utgangspunktet. Det kan kanskje være en spesifikk konfigurasjon på gjestenettet som hindrer noen større allokasjon av båndbredde enn vanlig surfing i nettleseren, men dette blir ren spekulasjon fra min side. Får du noen melding når du forsøker å oppdatere?


  ragwis
  Participant

   Ja; dette: Enheten mangler viktige feilrettinger for sikkerhet og kvalitet.

   Åpne startmenyen og søk «Bytt tidssone».  Åpne denne menyen og pass på at både klokkeslett og tidssone er satt til automatisk, og at PCens klokke har blitt synkronisert nylig.

   Sjekk også at harddisken har tilstrekkelig plass til å oppdatere.


   ragwis
   Participant

    Da løsna det!!!

     


    ragwis
    Participant

     Installerer 1909 nå!

     Flott!

     Du må være abonnent for å skrive innlegg