Noe er galt og Oppsett kommer på i Bios

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 5 måneder siden.
Forfatter
user-531207
Spectator

Etter oppdattering for noen dager siden kom det blå skjerm da maskinen startet opp. Først en feilkode: 0XC0000185. Deretter måtte jeg inn og angi et passord!

Deretter starter maskinen og jeg kommer bare inn i selve oppsettet. Mange av innstillingene vises ikke. Elementære ting i Bios er der. Jeg kommer ikke videre da maskinen heller ikke starter opp med Win CD.

Er det noen vei utenom eller er det fundamentale feil på SSB disken? Maskinen er enAsus Rock gamer som er oppdattert hele tiden via Microsoft. Men siden i vår dda Win10 1903 kom har den oppført seg rart. Den tar jo til å bli noen år men slike problemer skulle ikke oppstå.

Har dere noe jeg kan forsøke? For å få inn data i Bios igjen? Jeg har drivere til maskinen men dette beror vel på andre ting.

Mvh

Steinar

 

 

Hei,

det er dessverre veldig vanskelig å si nøyaktig årsak for feilkoden. Det kan være et resultat av skadede systemfiler, malware eller et utall andre ting.

Vanlige løsningsforslag vil være å gjenopprette PCen fra en sikkerhetskopi eller å reinstallere Windows.

Men ville anbefalt deg å ta kontakt med Microsofts support om dette før du gjør noe mer, så kan de forhåpentligvis spesifisere problemet litt nærmere.

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.