One Drive og sikkerhetskopi

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 12 måneder siden.
Forfatter
arneheggheim
Spectator

Etter harddiskkrasj som heldigvis lot seg gjenopprette, har jeg lagret alt i skyen, og kan jo nå det fra andre maskiner ved å logge meg på med Windows-kontoen. Men på tjenesteoppdrag i Kongo uten internett-tilgang store deler av døgnet, og nå senest på Sørlandsbanen med dårlig internett, der jeg ikke fikk jobbet med filene fordi alle var lagret i skyen for å spare plass, så har jeg forstått at jeg kan merke utvalgte filer jeg skal arbeide med ved å gå inn på OneDrive nede til høyre , høyre-klikke på merket fil og velge «alltid beholde på denne enheten» . Filen i utforsker skifter da fra sky-ikon til grønnrunding med hvit v inni!

Imidlertid ønsker jeg en ekstra back-up av alle mine dokumenter og bildefiler  f.eks. dersom jeg skal jobbe i Afrika, for eksempel på en ekstern harddisk via Windows eget program eller et sikkerhetskopi-program for automatisk kopiering.

Mitt spørsmål: Kan dette kopiere filene som bare ligger i OneDrive skyen, eller må jeg legge dem tilbake på enheten?

Hei,

hvis jeg har forstått deg riktig, så bør ikke det være et problem. Hvis du sikkerhetskopierer til en ekstern harddisk fra OneDrive-mappen, skal det gå helt fint. Jeg har selv tatt manuell backup av min egen OneDrive ved å enkelt kopiere alt som ligger der, og limt det inn på en annen harddisk. Du kan jo også markere alle mappene på OneDrive med «alltid beholde på denne enheten», som du sier.

mvh Dag

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.