oppgradering i windows 10.

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 9 måneder siden.
Forfatter
ses99
Spectator

Har to oppgraderinger i Windows 10 som jeg får feilmeldinger i. Det ene er:Funksjonsoppdatering for Windows 10 versjon 1809 x64 2019-10B.Kan ikke installere på ‎13.‎10.‎2019 – 0xc1900101………OG  Funksjonsoppdatering for Windows 10, versjon 1903 (2) Sist mislykkede installasjonsforsøk ‎12.‎10.‎2019 – 0xc1900101…….. Hva er feil her? Hvordan går vi videre for å installere disse?

 

SVEIN-ERIK SOLBERG: [email protected]

Hei,

Windows anbefaler selv disse trinnene:

 

-Kontroller at enheten har nok ledig plass. Enheten krever minst 16 GB ledig plass for å oppgradere et 32-biters operativsystem, eller 20 GB for et 64-biters operativsystem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Frigjøre diskplass i Windows 10.

 

– Kjør Windows Update noen ganger. Last ned og installer tilgjengelige oppdateringer i Windows Update, inkludert programvareoppdateringer, maskinvareoppdateringer og noen tredjepartsdrivere. Bruk feilsøkingsprogrammet for Windows 10 for å løse Windows Update-feil.

 
– Kontroller tredjepartsdrivere, og last ned eventuelle oppdateringer. Du finner tredjepartsdrivere og installasjonsinstruksjoner for all maskinvare du har lagt til på enheten, på produsentenes nettsteder.

 
– Koble fra ekstern maskinvare. Fjern alle eksterne lagringsenheter og stasjoner, ladestasjoner og annen maskinvare du har koblet til enheten som ikke er nødvendig for grunnleggende funksjonalitet.

 
– Se etter feil i Enhetsbehandling. Velg Start -knappen, og skriv inn Enhetsbehandling i søkeboksen på oppgavelinjen. Velg Enhetsbehandling fra resultatene. I vinduet som dukker opp, ser du etter en hvilken som helst enhet med et gult utropstegn ved siden av (det kan hende du må velge hver kategori for å bytte til listen over enheter). Trykk og hold (eller høyreklikk) enhetsnavnet, og velg enten Oppdater driverprogramvare eller Avinstaller for å korrigere feilene.

 
– Fjern sikkerhetsprogrammer fra tredjeparter. Sørg for at du vet hvordan du installerer programmene på nytt, og at alle nødvendige produktnøkler er tilgjengelige. Windows Defender bidrar til å beskytte enheten i mellomtiden.

 
– Reparer feil på harddisken. Velg Start -knappen, og skriv ledetekst i søkeboksen på oppgavelinjen. Velg Ledetekst fra listen over resultater. I vinduet som dukker opp, skriver du chkdsk/f C: og trykker på ENTER-tasten. Reparasjoner starter automatisk på harddisken, og du blir bedt om å starte enheten på nytt.

 

Du kan lese mer her: https://support.microsoft.com/nb-no/help/10587/windows-10-get-help-with-upgrade-installation-errors

Du må være abonnent for å skrive innlegg