Papirkurven, – hvor finner jeg den?

Løst
Dette emnet inneholder 5 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 2 år siden.
Forfatter
inges pc
Participant

Jeg fått ny PC og har forsøkt å sette den opp selv, – mye har gått bra, men jeg finer ikke PAPIRKURVEN? Ved en feil slettet jeg et bilde som vel da gikk til papirkurven, men hvordan finner jeg den?

Hei,

gå inn på personalisering og velg «temaer» (themes) fra menyen til venstre. Herfra trykker du skrivebordsikon innstillinger (desktop icon settings) e.l., og fra vinduet som dukker opp krysser du av for papirkurv. Nå ligger den på skrivebordet.


inges pc
Participant

  Jeg fulgte forslaget: Innstillinger / Peronalisering / Temaer / Ikoninnstilling for skrivebord   og haket av for «papirkurv». Deretter «bruk». Men papirkurven viser seg ikke på skrivebordet?

  Du må trykke OK fra menyen («bruk» lagrer ikke nødvendigvis noe). Høyreklikk så skrivebordet og velg refresh for å oppdatere visningen om det ikke skjer automatisk.


  inges pc
  Participant

   Nei, – papirkurven er ikke å se. Når jeg har fulgt opplegget og går til siste trinn «høyreklikk på skrivebordet og velg refresh», så får jeg ingen reaksjon når jeg høyreklikker?

    

   Hm, da vet jeg dessverre ikke. Dette har fungert for alle andre tilfeller av dette jeg har opplevd – papirkurven er jo alltid til stede på PCen, denne innstillingen går bare på hvorvidt den er synlig for brukeren.

   Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.